welcome to alifffitri story

welcome to alifffitri story

Tuesday, July 13, 2010

HARI NI PUNYA CITE ADA SEDIH ADA GEMBIRA!!


-Pagi2 da kene bangun basuh baju,mak aq suroh..
then aku sambung tydo,bgn2 je adek angkat (putri sarina) aku call
suroh angkat die kat monorel cow kit road.
selepas aku hanta die pulang aku dikejar polis
tp yg sebenar nye bkn polis tp kwn aku sendiri,dieorg saje nak takot2 kan aku.
then selepas itu aku pon balek rumah..
sampai jee rumah aq msk bilik on9 fb,chat dgn membe2 aku yg ter sayang!!!


-Sedih!!!
ada 2 org kwn aku ni nak bwk diri name die ermmm2!!
xleh bge thu..
aku rase sedih bila mereka ckp begitu..
kwn aku sorang nie ckp(alif sy rase kite dah xboleh lpk lge,sy nak bwk diri,
dah xboleh la sy tgk awak balut2 lge..tp kite still kwn kan?)
bile sy bace jee ayat dy,mata belah kiri sy ni mengeluarkan air mata sedih!!
:'( .
kwn aku sorang ni plak seharian menangis kerana die telah kesal atas perbuatan die,die pon nak bwk diri jugak..
aku ingin membantu dy tp apa kan daya aku xberapa faham sgt masalah die ni..
sorry kwn ku..
my bad!!!!


-Gembira!!!
td aku try bodek abg aku sebab nak bwk kereta die..
heheheee
akhir nye dapat gak aku tunjuk die yg aku ni pandai bawak kereta!!!
bukan ape die ragu dgn aku dy cakap aku xpandai bwk,begang jee aku,eishh!!!

sampai sini jee kowt citew aku,bye blogger!!!

1 comment:

  1. dude...
    ak bwk diri bkn aappaa..
    iera..
    kow hang nan dia..
    kow balut2 nan dia k..
    ;)
    please..
    buat ni tokk ak k..
    ni kira kow bantu ak la..
    ;)

    ak bwk diri ta lame..
    ak kn da msk bljr..
    last sem pnye pointer jtoh agk trok da..
    ak agk down sbnrnye..
    ak mmg na kne concrte kt study ak skrg ni..
    t ak da berjaya..
    ak na happy nan kow gak..
    ak ley payong kow der..
    ok??
    ;)
    ta yah kow balut2 sndri..
    da bibik tok kow tok balut rokok..
    ;)

    ily my fren!
    kwn smpi mati THER!
    ;')

    ReplyDelete

Followers